New Activity
Play Fill in the Blanks Game
El ____________________ més rendible a l'època ____________________ era el que es feia amb ____________________ : la ____________________ , el ____________________ i ____________________ . Els productes que donaven més beneficis eren les ____________________ , els quals arribaven a ____________________ des d'on es distribuïen per ____________________ .
Aquest comerç va entrar en ____________________ a causa de la conquesta de ____________________ pels ____________________ .
La primera causa va ser la busca de noves ____________________ ____________________ que arribessin a les ____________________ sense passar per la zona ____________________ .
Una altra causa va ser ____________________ provocat en la ____________________ i ____________________ d'aquells europeus per les ____________________ de coneguts ____________________ a ____________________ , com ara el comerciant ____________________ ____________________ . ( enllaç web )
La tercera causa van ser els ____________________ ____________________ i ____________________ ( els ____________________ es van perfeccionar ) , els nous ____________________ d'orientació com la la ____________________ i els progressos de la ____________________ .