New Activity
Play Fill in the Blanks Game
1 - En música la durada dels sons es representa principalment amb les ____________________ i els ____________________ . També s'utilitzen el compàs , el tempo i els signes de prolongació com la lligadura , el ____________________ i el calderó .
2 - Les ____________________ representen la durada del so . Els ____________________ no tenen ____________________ , però si durada .
3 - L'altura del so depèn de les ____________________ per segon , és a dir , la freqüència . A més freqüència el so és més ____________________ .
4 - Les alteracions són símbols que ____________________ l'altura de les notes . El sostingut ____________________ un semitò ; el bemoll ____________________ un semitó ; el ____________________ anul·la l'efecte del sostingut i del bemoll .
5 - La intensitat del so ens permet diferenciar un so fort d'un so fluix . La unitat de mesura de la intensitat és el ____________________ . La contaminació ____________________ és provocada per un excés de ____________________ i un alt nivell d'intensitat .
6 - El timbre ens pemet distingir els ____________________ i les ____________________ . El timbre és a la música el que el ____________________ és a la pintura .
7 - La música és ____________________ , ____________________ i ____________________ humanament organitzat .