New Activity
Play Fill in the Blanks Game
Een ____________________ gaat over het algemeen in een vaste ____________________ :
1 . De ____________________ controleert of alle ____________________ gegevens van de ____________________ kloppen
2 . De officier van ____________________ leest de ____________________ voor . Hierin staat waar de ____________________ van wordt beschuldigd .
3 . De rechter , de officier van justitie en de ____________________ van de ____________________ mogen de ____________________ vragen stellen .
4 . De ____________________ , officier van justitie en de advocaat van de verdachte mogen de ____________________ vragen stellen .
5 . De ____________________ van justitie legt uit waarom hij vindt dat de ____________________ schuldig is . Ook eist hij een ____________________ voor de ____________________ .
6 . De ____________________ van de verdachte mag zeggen wat hij van de straf vindt en bijvoorbeeld vertellen waarom hij vindt dat de straf ____________________ moet zijn .
7 . De ____________________ krijgt tijdens een rechtszaak altijd als ____________________ de kans om iets over de zaak zeggen .
8 . De rechter doet ____________________ . De uitspraak van de rechter noemen we het ____________________ .
Als je ____________________ bent , maar je bent het hier ____________________ mee eens , dan kun je in hoger ____________________ gaan . Je zaak wordt dan nogmaals bekeken , maar dan door het ____________________ .