New Activity
Play Fill in the Blanks Game
- Het geld wat je betaald om ergens binnen te komen is de ____________________
- Ik heb de ____________________ van mijn ____________________ betaald , ik mag dus weer een jaar naar mijn hobbyclub
- Er zit een grote deuk in mijn auto , het is flink wat ____________________
- Je krijgt 2 ____________________ om gratis iets te drinken te halen
- Ik heb straks een ____________________ met de ____________________ van de Hoogvliet . Ik hoop dat ze mij ____________________ , dan kan ik wat geld verdienen met ____________________ .
- Ik heb het gesprek bij het ____________________ in Kerk & Zanen , het ____________________ wat ik daar ga verdienen is hoger dan bij de Action .
- De ____________________ van Hoogvliet zijn van 8 . 00 uur tot 20 . 00 uur . Gelukkig hoef ik niet de hele tijd te werken , we werken namelijk in ____________________
- Omdat ik het nog best lastig vind om precies te weten wat ik op mijn werk mag en moet doen , krijg ik ondersteuning van een ____________________ .
- Hij moest met ____________________ naar de ____________________ in het ziekenhuis . Gelukkig kon de arts de ____________________ ____________________ in de ____________________ en hoefde hij niet geopereerd te worden . Hij kreeg na het hechten wel een ____________________ mee voor medicijnen .
- De ____________________ gaat bij Hoogvliet onderzoeken hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren .

Er zijn verschillende politieke partijen : het christen democratisch appel ( ____________________ ) , de Democraten 66 ( ____________________ ) , de socialistische partij ( ____________________ ) , de volkspartij voor vrijheid en democratie ( ____________________ ) , de partij van de arbeid ( ____________________ ) en de partij voor de vrijheid ( ____________________ )