New Activity
Play Fill in the Blanks Game
Els australopitecs , com en Quimo i la ____________________ , vivien en petits grups . Menjaven arrels , fruits i tubercles amb les mans . Vivien a la vora dels ____________________ perquè així tenien aigua i molt menjar .

En Noc , que era un nen del Paleolític , vivia en un clan . Els clans estaven formats per una gran ____________________ . Els paleolítics pintaven ____________________ ( cérvols , bisons i cavalls ) a les parets de les ____________________ . A més , caçaven , pescaven i recollien fruits del bosc .

La Tani era una nena del Neolític que vivia en un poblat , és a dir , vivia en cabanes . Les ____________________ estaven fetes de palla , argila i fusta . Els homes i dones del ____________________ es feien els seus propis teixits de llana i fibres vegetals com el cotó . També , conreaven , feien ceràmica i fabricaven estris de ____________________ polida .

En Ran i la Rina eren dos ____________________ de l'Edat dels Metalls . També , vivien en poblats , però eren molt grans . Els homes i dones de l'Edat dels ____________________ feien construccions de pedra : menhirs , dolmens i cromlechs . A més , feien pa i eines i joies de metalls com el coure o la plata . Els ramats i ____________________ de conreus eren més grans que els neolítics .