New Activity
Play Fill in the Blanks Game
Bij het bespreken van hairextensions , gebruikt Nienke afbeeldingen van An van Elsen . Dit is een voorbeeld van het ____________________ .

Tom geeft voorbeelden van kunstwerken . De lln . gaan bij een groepswerk zelf op zoek naar de belangrijkste kenmerken , en leggen deze nadien uit aan elkaar . Dit is een voorbeeld van het ____________________ .

Linde bouwt de leerinhoud van de huid - en lichaamsverzorging bij baby's op a . d . h . v . reeds geziene inhouden rond verzorging uit het vorig jaar . Dit is een voorbeeld van het ____________________ .

In de biologieles krijgen de lln . in groepjes van Annemie een didactisch model van het oog . De lln . noteren samen a . d . h . v . dit model de kenmerken van het oog in hun cursus . Dit is een voorbeeld van het ____________________ .

In de klas haartooi zitten 2 bissers . Deze 2 leerlingen geven de demonstratie rond kleuring . De leerkracht stuurt bij waar nodig . Dit is een voorbeeld van het ____________________ .

In de les elektriciteit toont Dennis voor hoe de lln . met een multiplexer moeten werken . Hij herhaalt de handeling een tweede maal stapsgewijs en legt de verschillende deelstappen en hun aandachtspunten uit . Dit is een voorbeeld van het ____________________ en het ____________________ .