New Activity
Play Fill in the Blanks Game
Sant Antoni és una ____________________ molt arrelada a tots els pobles de ____________________ que es celebra dia ____________________ de gener .
El dia abans surten els ____________________ a ballar per les places i carrers del poble .

Els dimonis són uns homes amb un vestit i una ____________________ que representen el mal , fent un ball envoltant a Sant Antoni que representa el ____________________ .

Per celebrar l'origen religiós de la festa , el vespre abans , a ____________________ es fa una celebració que es diuen ____________________ .
Les Completes són uns cants religiosos en ____________________ en honor del Sant .
En acabar , la gent va a sopar als ____________________ i mengen ____________________ i ____________________ torrats . Més tard canten cançons acompanyats amb la ____________________ .

Dia desset , festa del Sant , es celebren les ____________________ . La gent fa carrosses i du els seus ____________________ domèstics a beneir perquè el sant els conservi sans durant tot ____________________ .

Hi ha alguns pobles que destaquen , ja sia pels seus dimonis , foguerons , cançons o beneÏdes . Sa Pobla , ____________________ , ____________________ i ____________________ en són un exemple .