New Activity
Play Fill in the Blanks Game
En l'època del jazz va haver - hi una serie d'instruments que van destacar com per exemple la ____________________ , que al principi era un instrument secundari i a partir dels anys 20 , va començar a fer els primers ____________________ . Era un instrument ____________________ , juntament amb d'altres com el ____________________ que s'incorpora cap al 1911 , utilitzant la tècnica del ____________________ .
També hi ha instruments melódics com el saxo , que es va posar de moda en els anys trenta i el clarinet . Aquests es van utilitzar en les primeres bandes .
A part dels instruments , el jazz tenia una sèrie de característiques importants . Una d'elles és ____________________ improvisació que consisteix en compondre la música alhora que s'interpreta . S'improvisa sobre melodies , harmonies i ritmes que es coneixen per endavant . També trobem les ____________________ blue que consisteixen en interpretar ____________________ semitò més greu les notes tercera , cinquena i setena d'una escala diatònica . El ____________________ personal dels intèrprets i ____________________ ritmes utilitzats també caracteritzen aquest tipus de música .