New Activity
Play Fill in the Blanks Game
Water vloeit steeds van ____________________ naar ____________________ . ____________________ waterwegen bestaan uit smalle ____________________ die samen ____________________ vormen die uitmonden in de ____________________ of een ____________________ .
Een rivier die in een ____________________ omgeving eerder ____________________ stroomt en grote ____________________ maakt is een vlakterivier . In ____________________ gebieden stroomt een bergrivier snel door een ____________________ ____________________ .

____________________ waters zoals ____________________ , vijvers en meren ontstaan doordat de mens of de natuur de loop van een beek of rivier ____________________ . De ____________________ van het ____________________ in een stuwmeer dat door een door de mens gebouwde ____________________ ontstond , zorgt voor ____________________ .

____________________ moeten rivieren beter ____________________ maken of ____________________ andere waterwegen met elkaar . Ze zijn belangrijk voor de ____________________ en zijn door de mens ____________________ en aangelegd .