New Activity
Play Fill in the Blanks Game
Er staat een bezoek aan het ____________________ Madame Tussauds op het programma . Het museum werd opgericht door ____________________ ____________________ .

WEETJE ! Wist je dat ze geboren is in ____________________ ? ____________________ is de officiële zetel van het ____________________ ____________________ . Iedere maand komen de parlementsleden hier vier dagen samen om te stemmen en te debatteren in een reeks vergaderingen die ook wel de ____________________ ____________________ worden genoemd .

We bezoeken ook een aantal bezienswaardigheden die op de ____________________ ? werelderfgoed lijst staan . Hier zal je zo dadelijk een opdracht over moeten maken . Verder zullen jullie ook ____________________ ____________________ ontdekken . Het plein vormt het hart van de belangrijkste uitgaansbuurt van Londen . Van hieruit vertrekken veel mensen naar één van de vele bioscopen , theaters , bars en restaurants die rond het plein gelegen zijn . In het midden van het plein ligt een park , waarin een standbeeld staat van ____________________ ____________________ omringd door ____________________ .

WEETJE ! Het plein is vooral bekende vanwege de vier grote bioscopen die er gevestigd zijn . Hier gaan de grote premières van de nieuwste films door . De EU steunt de verspreiding van ____________________ films buiten het land van ____________________ .

WEETJE ! De EU voorziet ongeveer 48 theaters in Londen van professioneel advies . Zodat de theaters meer ____________________ werken , hun ____________________ vermindert en hun afval ? en waterbeheer verbetert .

WEETJE ! Park Spoor Noord werd met steun van de EU aangelegd . Ook in Londen heeft de EU zo een gelijkaardig project lopen . De stallen en de watermolen van het ____________________ ____________________ ____________________ in Londen worden op duurzame wijze gerenoveerd . De gebouwen worden centra voor duurzaam bouwen , wonen en leven .