New Activity
Play Fill in the Blanks Game
Gibbons
____________________ hebben geen ____________________ en geen kale plekken op hun ____________________ , zoals die uit Azië en ____________________ . Mensapen zijn groter en ____________________ dan de gewone apen . Tussen de mensapen en de gewone apen staan dieren die Gibbons worden genoemd . Gibbons zijn erg ____________________ . Zij hebben geen ____________________ , maar wel kale plekken op hun achterste . De ____________________ van een Gibbon zijn wel twee keer zo lang als zijn lichaam . Ze leven in bomen in ____________________ van Zuid - Oost - Azië . Het zijn fantastische ____________________ en erg ____________________ dieren .

Handen en Voeten
Apen gebruiken zowel hun handen als hun ____________________ om iets vast te pakken . De rug van de handen en voeten van de meeste apen is meestal bedekt met ____________________ . Sommige soorten apen hebben geen ____________________ . Deze apen gebruiken hun handen dan als ____________________ .

Staarten
Alle apen gebruiken hun staart om in ____________________ te blijven , bijvoorbeeld tijdens een ____________________ . Dit is speciaal het geval bij apen die in ____________________ leven . Sommige apen van de Nieuwe Wereld kunnen iets ____________________ met hun staart . Zij hebben een ____________________ met een kale plek aan het ____________________ .