New Activity
Play Fill in the Blanks Game
Els ____________________ defensaven que la sobirania havia de ser ____________________ entre el ____________________ i les ____________________ , a més el ____________________ tenia dret a intervenir en la política , en canvi , els ____________________ creien en una Sobirania Nacional . Pels ____________________ la sobirania residia exclusivament en les ____________________ i no accepten la intervenció de la Corona .

Mentre els ____________________ defensaven un sufragi ____________________ i molt ____________________ , els progressistes defensaven un sufragi censatari una mica més ____________________ . Per altra banda els demòcrates defensen el sufragi ____________________ .

Pel què fa al poder , els progressistes eren partidaris del poder ____________________ , per contra els moderats ho eren del poder ____________________ .

Els ____________________ eren partidaris de la llibertat d'impremta , reunió i d'associació .

Els ____________________ defensen que l'exercit i la Guàrdia Civil havien de ser els únics cossos armats , per contra els ____________________ defensaven l'existència de la Milícia Nacional .

Pel què fa a les desamortitzacions només els ____________________ eren partidaris d'impulsar - les .

Els ____________________ defensaven la separació de l'Església i l'Estat .