New Activity
Play Fill in the Blanks Game
És important conèixer els ____________________ de fer públics certes dades :

Dades ____________________ . El ____________________ o passaport són clars exemples de dades que no hem de facilitar sense més a Internet . Són dades que si cauen en les mans incorrectes , poden crear - nos molts ____________________ , per exemple , que algú faça fraus ____________________ la nostra ____________________ .

____________________ electrònic . Que el nostre correu deixe de ser privat farà que comencem a rebre cada vegada major nombre de ____________________ , missatges amb intents d'engany ( ____________________ ) , ____________________ , etc .

Dades bancàries . Facilitar les nostres dades bancàries ens pot exposar a una pèrdua ____________________ . Hem de ser molt ____________________ amb les pàgines web on utilitzem aquestes dades per realitzar ____________________ en línia i mai facilitem aquest tipus de dades per correu electrònic .

____________________ ____________________ . Publicar els llocs que solem ____________________ proporciona informació que permet que algú malintencionat puga ____________________ o ____________________ la nostra rutina i hàbits diaris . També permet saber en quin moment ens trobem ____________________ del nostre domicili .

Fotografies i vídeos . Les nostres fotografies i vídeos personals contenen molta més informació de la que pensem : ____________________ físiques , qui són els nostres ____________________ i ____________________ , quin és el nostre nivell econòmic , quin aspecte té el nostre ____________________ , gustos , ____________________ , etc . No deixem a l'abast de ____________________ aquest tipus de materials .