New Activity
Play Matching Pairs

Öğrenci gruplarının gözlemleme, kıyaslama yapmaları ve kapsamlı verilere ulaşmaları sağlanır. Bunun için teknoloji kullanarak araştırma yapmaları teşvik edilir

Öğrenci grupları çalışma ürünlerinin eksiklerini diğer öğrenciler, uzmanlar ve öğretmenlerden online / yüz yüze görüşüp sorarak öğrenirler:

Yeniden planlama, daha da geliştirme aşamasıdır. Öğrenci gruplarının, eksikliklerini tamamlamaları ve ürünlerini geliştirmeleri sağlanır:

Öğrenci gruplarının yaptıkları çalışmaların ilerleme günlüklerini görsel-işitsel kayıtlarla - öğrendiklerini gözden geçirme - anlatmaları sağlanır:

Öğrenci grupları zihin haritalama teknikleri veya kelime ilişkilendirme araçları kullanarak bulgularını analiz ederler, düşüncelerini yapılandırırlar:

Öğrenci gruplarının dijital web araçları ile konu odaklı iletişim kurmaları sağlanır:

Uygulama ve sunma aşamasıdır. Öğrenci gruplarının ürünlerinin tüm önemli adımlarını içeren sunumlarını internet, sınıf ve okul ortamlarında paylaşmaları sağlanır:

Geliştirme veya uygulama yapma aşamasıdır. Öğrenci grupları potansiyel müfredat gereksinimlerini öğrenmeleri için, zihinlerinde kalıcı olarak tutmalarını sağlayacak, bir öğrenme materyali (Oyun / Hikâye / Nesne) tasarımı çalışması yaparlar:

Özgür düşünülür, fikirler paylaşılır. Öğretmen, öğrenci gruplarını oluşturur ve katılım sağlayıp-yorumlayabilecekleri bir ders planı tasarımı özeti sunar:

Hayal Et

Keşfet aşaması

Yansıt aşaması

Tekrar Yap aşaması

Haritala aşaması

Göster aşaması

İşbirliği Yap aşaması

Yap aşaması

Sor aşaması