New Activity
Play Fill in the Blanks Game
La ____________________ ____________________ és el valor de tendència central més utilitzat i al voltant del qual es troba relacionat la major part de les variables estadístiques .

La ____________________ és el valor situat en mig d'un conjunt de valors ordenats .

La ____________________ és aquell valor que representa la freqüència més gran dels resultats .

El ____________________ , també nomenat recorregut d'una sèrie estadística , és el valor resultant de la diferència existent entre els valors extrems superior e inferior .

La ____________________ ____________________ és la diferència , expressada en valor absolut , entre cada valor i la mitja aritmètica .

La ____________________ ____________________ és la mitja de les desviacions absolutes .

La ____________________ ____________________ és el tant per u , tant per cent de la desviació mitjana respecte a la mitja .

La ____________________ ____________________ és un paràmetre de dispersió de gran utilitat que apareix en les formulacions matemàtiques de les distribucions estadístiques més habituals .

La variància és altra forma de mesurar l'amplitud de la zona on es concentra la probabilitat més alta de trobar la sèrie de resultats .

La ____________________ ____________________ ____________________ , també nomenada coeficient de variació , ens permet comparar la distribució de diferents sèries de dades estadístiques en termes de dispersió relativa .