New Activity
Play Fill in the Blanks Game
Compressietherapie heeft tot doel om de veneuze ____________________ te ondersteunen zodat er geen terugvloei van veneus bloed is naar de onderste ledematen .
Om compressietherapie op te starten is het noodzakelijk dat de ____________________ beslist of dit nodig is . Deze persoon moet immers nagaan of er geen tegenindicaties zijn om de compressietherapie op te starten . Deze tegenindicaties zijn : ____________________ ____________________ en ____________________ ____________________ .
Indien de veneuze retour niet voldoende is dan kan dit ____________________ geven . Hierbij is er ____________________ druk in de venen waardoor het vocht naar de omliggende weefsels gaat . Door die verhoogde druk gaan de venen ____________________ wat leidt tot ____________________ . Tevens hebben de mensen kans op een ____________________ in de benen , vooral naar de avond toe .
Als zwachtels heb je bij compressietherapie keuze uit ____________________ en ____________________ rek .
Lange rek is voor personen die ____________________ zijn . Deze zwachtel moet 's avonds ____________________ worden .
De ____________________ rek is voor mensen die nog voldoende hun ____________________ gebruiken . Deze zwachtels mogen dag en nacht aanblijven .
Indien het been voldoende ____________________ is , kan men overgaan op het gebruik van ____________________