New Activity
Play Fill in the Blanks Game
. La ____________________ és el canvi periòdic de nivell del mar , principalment originades per les forces que exerceixen el ____________________ i la ____________________ . La influència gravitaròria solar pot ____________________ o ____________________ la intensitat de les marees . Pot originar marees ____________________ si el Sol i la Lluna estan alineats ( succeeix ____________________ vegades al mes , en lluna nova i lluna plena ) , i marees ____________________ ( quan la Lluna està en quart ____________________ i en quart minvant ) .
. Una ____________________ és quan una submersió temporal de ____________________ normalment ____________________ con a conseqüència de l'aportació innusual i més o mensy sobtada d'una quantitat d'aigua superior a la que pot drenar la llera del riu . Els ____________________ tropicals són els principals causants d'inundacions , i són causants de centenars de ____________________ humanes .
. Quan les sequeres són persistents causen ____________________ o transformació d'una regió en ____________________ o desèrtica per causa de l'acció ____________________ . Pot agreujar la tendència ____________________ d'un territori a l'aridesa o n'accelera la ____________________ .
. ____________________ és una paraula japonesa per definir un ____________________ submarí . Consisteix en un seguit d'ones que poden estar originades entre altres fenòmens per terretrèmols , impactes de ____________________ o erupcions volcàniques . Els Països Catalans ban rebre l'impacte de ____________________ després d'un moviment ____________________ prop d'Algèria i va causar alguns desperfectes a alguns vaixells als ports del sud de l'illa de ____________________ .
. Els terretrèmols són ____________________ que provenenn de ____________________ de la ____________________ , es propagen en totes direccions en forma d'ones ____________________ . El punt on s'origina el terratrèmol s'anomena ____________________ o hipocentre . ____________________ és el punt de la superfície de ____________________ més proper a ____________________ .