New Activity
Play Fill in the Blanks Game
2 . Waarvoor kan je bij de apotheek terecht ?

Als je ziek bent en naar de ____________________ bent geweest , heeft de dokter jou waarschijnlijk een ____________________ gegeven voor bepaalde medicamenten . De apotheek kan jou deze ____________________ geven . Daar koop je ____________________ , ____________________ , ____________________ , ____________________ , ____________________ , . . Soms op ____________________ , soms zonder .

3 . Wat doet een apotheker ?

Een apotheker is een specialist in ____________________ . Zij kan het ____________________ of ____________________ dat de huisarts voorschrijft lezen . Nadien zoekt ze in één van haar laden naar het juiste ____________________ . Ze deelt jou ook mee hoeveel keer je dit moet nemen per dag en ____________________ .

De apotheker heeft ervoor ____________________ om zelf medicijnen te kunnen samenstellen . Medicijnen bestaan uit allerlei ____________________ . Deze stoffen moeten je beter maken . Maar krijg je te veel medicijnen of de verkeerde medicijnen , dan kan je ____________________ worden . Daarom is een apotheker heel voorzichtig en precies in het samenstellen van medicijnen . De apotheker maakt natuurlijk niet alles zelf , soms komt het van een ____________________ . De apotheker moet er dan voor zorgen dat ze alles ____________________ zodat er verschillende medicijnen in haar apotheek aanwezig zijn
.
Tenslotte begeleidt de apotheker u in ____________________ met uw arts en volgt hij de ____________________ van uw behandeling op . Of u nu een gewone verkoudheid hebt of lijdt aan een ____________________ ____________________ , uw apotheker is steeds beschikbaar om naar u te luisteren en u met raad en daad bij te staan .