New Activity
Play Fill in the Blanks Game
Els recursos ____________________ són tots els elements de la natura que són útils a l'espècie ____________________ i mitjançant els quals aquesta satisfà les seves necessitats . L'aigua , els boscos , un ramant de rens o el ____________________ són exemples de ____________________ naturals .
Els recursos ____________________ són tots els que es regeneren de forma natural i proporcionen noves unitats que poden ser utilitzades en un període de temps a escala ____________________ . L'aigua , les espècies ____________________ i animals i la llum i l'escalfor del ____________________ són recursos renovables , dels quals es pot fer un ús ____________________ .
Els reccursos ____________________ ____________________ , en canvi , són els que no poden regenerar - se en en període de temps humà ; per tant , la disponibilitat d'aquests recursos és limitada . Els minerals i els sòls són els exemples més evidents de recursos que han trigat milions d'anys a formar - se i l'explotació o la destrucció dels quals és irreparable .
Thomas Robert ____________________ va ser un dels primers en parlar sobre l'esgotament dels recursos com a conseqüència de l'augment incessant de la població .
Segons estudis de les ____________________ Unides , el consum d'energia s'ha duplicat darrerament cada deu anys . Actualment , l'indicador més clar del grau de ____________________ d'un país és el seu ____________________ ____________________ .
El concepte de ____________________ ____________________ va ser formulat per primera vegada l'any ____________________ per la Comissió Mundial sobre el Medi Ambient i el Desenvolupament . Aquest model proposa un tipus de desenvolupament capaç de ____________________ les necessitats presents sense ____________________ la capacitat de les generacions ____________________ a fer front a les seves pròpies ____________________ . Les mesures que proposen són :
. ____________________ de la població .
. La ____________________ dels sòls .
. El ____________________ de residus .
. La ____________________ dels sistemes biològics que fan possible la vida a la Terra - boscos , rius , llacs , oceans .
. La ____________________ de la depedència envers els combustibles fòssils i nuclears .
. El desenvolupament de les fonts d'energia ____________________ - solar , eòlica , hidràulica i ____________________ .