New Activity
Play Fill in the Blanks Game
De oorspronkelijke bewoners worden ook wel de ____________________ ____________________ ____________________ genoemd .
In 1794 kwam de Britse kapitein George ____________________ aan bij de kust van British Columbia en was zeer onder de indruk van het prachtige eiland voor de kust en legde er beslag op namens ____________________ ____________________ . De belangrijke rivier ____________________ ____________________ ____________________ , trok veel gelukszoekers vanwege de vondst van ____________________ .
De grote stad ____________________ heeft een bloeiende economie , onder meer omdat hier één van de ____________________ ____________________ ter wereld is . Het klimaat van deze stad is ____________________ . Dit komt onder andere door de ____________________ ____________________ ____________________ , die de koude poolucht uit het noorden blokkeren . Hierdoor blijft echter de vochtige lucht vanuit zee ook hangen , waardoor er prachtige ____________________ in de omgeving zijn .
De kust van British Columbia is onderdeel van een ____________________ waardoor er veel ____________________ ____________________ zijn . De bodem in dit gebied bestaat dus grotendeels uit ____________________ ____________________ . Door de platentektoniek zijn er vaak ____________________ . Gelukkig veroorzaken deze vaak niet veel schade , omdat er rekening mee gehouden wordt .
Er komen veel ____________________ naar British Columbia , voor bijvoorbeeld de ____________________ en ____________________ . Na lekker te hebben gefietst of gewandeld kan je gaan ____________________ in de ____________________ ____________________ . Dit zijn zwembaden die door vulkanische ____________________ worden verwarmd .