New Activity
Play Fill in the Blanks Game
3 . 1 Buitenlandse politiek van Duitsland .

Toen Hitler aan de macht kwam weigerde hij zich nog langer aan het Verdrag van Versailles te houden . Hij stopte met de ____________________ en begon met de vergroting en ____________________ van het Duitse leger .
streefde naar vergroting van het Duitse grondgebied ten koste van andere volken ( ____________________ ) .

In eerste instantie wilde hij dat alle Duitssprekende mensen weer in het Duitse Rijk ( Derde Rijk ) konden gaan wonen . Dit deed hij nog voor het begin van de oorlog door . . .
· ____________________ in ____________________ bij Duitsland te voegen ( = ____________________ )
· Toen Hitler ook het ____________________ ( een deel van Tsjecho - Slowakije waar Duitsers woonden ) bij Duitsland wilde voegen ontstond er bijna een oorlog .

Daarom kwamen Engeland , Frankrijk , Italië en Duitsland in 1938 bij elkaar om te praten tijdens de Conferentie van ____________________ .
Engeland en Frankrijk wilden toegeven aan Hitler om daarmee een oorlog te voorkomen ( = ____________________ - politiek ) .


Hitlers belofte dat hij geen gebieden meer zou innemen bleek niets waard want ook de rest van Tsjechië werd ingenomen en nog geen jaar later in september 1939 begon de 2e Wereldoorlog met de Duitse aanval op Pole n