New Activity
Play Fill in the Blanks Game
1 . Het is hondenweer

Sharon en Rachel zijn ____________________ . Ze wonen bij ____________________ moeder . Twee jaar geleden hebben ze een ____________________ gekregen . De hond heet Funny . Funny is ____________________ met wit . Hij heeft twee grote , zwarte ____________________ . Sharon en Rachel zijn heel ____________________ blij met Funny . Funny ____________________ op de porch voor de deur te slapen .

De moeder van Sharon en Rachel maakt graag ____________________ . Ze vertelt een grapje en dan ____________________ ze heel hard om haar eigen grapjes . Meestal vinden Sharon en Rachel die grapjes helemaal ____________________ leuk . Of de zusjes begrijpen de grapjes niet .

Een voorbeeld . Op een dag ____________________ Sharon en Rachel en hun moeder in de huiskamer . Het is erg ____________________ weer . Het waait hard en het ____________________ . Moeder kijkt naar ____________________ en zegt : ? Weet je wat ? Ga lekker een strandwandeling maken ____________________ Funny ! Het is hondenweer . ____________________ wandelen met de hond . Goed ____________________ hè ? Haha ! ? Sharon en Rachel kijken ____________________ aan . Ze begrijpen het ____________________ niet .