New Activity
Play Fill in the Blanks Game
- Música ____________________ : música escrita amb pròposits religiosos . El cant gregorià n'és un exemple
- Música ____________________ : és tota aquella música que no té res a veure amb temes religiosos i està pensada per entretenir . La " Novena simfonia " de Beethoven , " Viva la Vida " de Coldplay o qualsevol himne esportiu en són un exemple .
- Música popular ____________________ : és la música típica d'un poble i que en molts casos s'ha transmès per via oral . Una sardana , una jota o el cante flamenco en són exemples .
- Música popular ____________________ : és la cançó de moda . " Yellow Submarine " dels Beatles , " Una lluna a l'aigua " de Txarango o " La Cintura " d'Àlvaro Soler en són un exemple .
- Música ____________________ : també dita clàssica o acadèmica , és tota la música que a través del temps els compositors han anat escrivint adreçada a un tipus de públic més entès . Les " Quatre estacions " de Vivaldi o l'òpera " La flauta màgica de Mozart , en són un exemple .
- Música ____________________ : agrupa tots aquells tipus de música que es representen damunt d'un escenari com el ballet i la dansa . També la música dels espectacles en els quals es canta i s'actua com l'òpera o el teatre musical . El " Trencanous " de Tchaikovsky o el musical " The Lion King " en són un exemple .
- Música ____________________ : és la música creada per acompanyar certs moments importants com commemoracions , festes o espectacles . Els himnes esportius o certa música de casaments en són un exemple .
- Música ____________________ , ____________________ i ____________________ : és la música que forma part de la banda sonora d'una pel·lícula , o és la sintonia d'un programa de televisió o ràdio , o s'utilitza per promocionar el consum d'algún producte . La cançó del " Colacao " ( 1946 ) n'és un exemple .
- Música ____________________ : és tota aquella música interpretada exclusivament amb instruments . Els quatre concerts " Les quatre estacions " de Vivaldi en són un exemple .
- Música ____________________ : és tota aquella música interpretada exclusivament amb veus sense cap mena d'acompanyament instrumental . És el que també es coneix com cant " a cappella " . El cant gregoria n'és un exemple .
- Música ____________________ : és la música que combina l'ús de la veu i els instruments . Gran quantitat d'obres clàssiques i de música popular en són un exemple .