New Activity
Play Fill in the Blanks Game
PAV staat voor ____________________ ____________________ ____________________ en wordt in het beroeps - en het deeltijds ____________________ gegeven . PAV heeft een heel eigen visie . ____________________ thema's worden thematisch en projectmatig benaderd . De bedoeling is dat jongeren ____________________ en ____________________ ontwikkelen die hen ? maatschappelijk ____________________ maken . Het spreekt voor zich dat je , als kandidaat voor dit vak , bereid moet zijn je in te leven in de ____________________ van deze jongeren .

Het vak staat voor een ____________________ aanpak van basisleerinhouden en basisvaardigheden in bruikbare en herkenbare contexten . Dit moet de vroegere opsplitsing in ____________________ met hun afzonderlijke leerinhouden vervangen , zoals :

Nederlands ,
Wiskunde ,
Aardrijkskunde ,
Biologie ,
Geschiedenis .

Om maximaal te kunnen inspelen op de capaciteiten en interesses van de leerlingen werkt PAV niet met een vooropgesteld gesloten ____________________ . Dit wil zeggen dat de ____________________ vrij kunnen gekozen worden .