New Activity
Play Fill in the Blanks Game
De Katholieke Kerk definieert een ____________________ als een directe ____________________ van ____________________ ____________________ , die teruggaat op het woord en leven van Jezus Christus . De sacramenten zijn , volgens de katholieke leer , ingesteld door Jezus . Het ontvangen van de sacramenten is zowel ____________________ als ____________________ van de gelovige .

Het ____________________ is het eerste EN belangrijkste sacrament , omdat de dopeling dan officieel tot de geloofsgemeenschap behoort .

Het tweede sacrament is de ____________________ . De Eucharistie is samen met het ____________________ het belangrijkste sacrament . De Eucharistie staat gelijk aan een normale kerkdienst en kan worden vergeleken met het ____________________ ____________________ , welke wordt gevierd in de protestantse kerk .

Het ____________________ sacrament is het ____________________ . Hierbij ontvangt een gelovige de Heilige Geest Gods . Dit feest is te vergelijken met de ____________________ in de protestantse kerk .