New Activity
Play Crossword Puzzle
1 També se l\'anomena casa de la vila. És on es reuneixen les persones encarregades de governar la ciutat.
2 En masculí. Funcionari que supervisa les operacions econòmiques que es fan en l\'ajuntament per tal d\'assegurar-se que s\'efectuen d\'acord amb les lleis i la normativa interna.
3 En femení. Persona que presideix un Ajuntament, representa la ciutat i dirigeix el govern i l\'administració municipals.
4 En femení. Funcionària de l’ajuntament encarregada d’estendre les actes, donar fe dels acords, redactar les memòries, custodiar els documents i escriure la correspondència.
5 Està format per l\'alcalde o alcaldesa i els regidors i regidores.
6 Quantitat de diners exigida per l\'ajuntament a cada ciutadà i a cada empresa com a contribució a la despesa pública.
7 En masculí. Persona a qui l\'alcaldessa delega determinades atribucions relacionades amb alguns serveis o en una part del territori municipal, i que el substitueix en els casos de vacant, absència o malaltia.
8 Organització política que té com a objectiu la consecució del poder per tal d\'aplicar un programa de govern.
9 Llista dels habitants d\'un municipi, en què figuren llurs noms, llurs edats i altres dades personals.
10 Sigles de l’oficina que s’encarrega de respondre les preguntes i rebre les propostes dels ciutadans i les ciutadanes. Així com d’informar i ajudar a resoldre els tràmits i documents que cal presentar a l’Ajuntament.
11 Són reunions que presideix l’alcalde o l’alcaldessa i es fan un cop al mes per tal de prendre decisions, que es decideixen per votació.
4
7
2
5
11
3
10
8
1
6
9