New Activity
Play Fill in the Blanks Game
Les propietats de la matèria poden ser ____________________ i ____________________ . Les propietats ____________________ son les que ____________________ sempre la matèria i són :
- ____________________ : És la ____________________ de matèria d'un cos . Es mesura en ____________________ i ____________________ . Hi ha uns cossos amb més massa que altres .
- ____________________ : És ____________________ que ____________________ un ____________________ . Es mesura en ____________________ . Els cossos ocupen volums diferents .
Les propietats ____________________ ens permeten ____________________ un tipus de matèria d'un altre , algunes són :
1 . - ____________________ : És la ____________________ entre la ____________________ i el ____________________ d'un ____________________ . Cada matèria té una densitat pròpia .
2 . - ____________________ : Una matèria és dura si es ____________________ de ____________________ - ____________________ o ____________________ - ____________________ . Si es trenca és ____________________ .
3 . - ____________________ : Una matèria és elàstica quan ____________________ la seua ____________________ després ____________________ - ____________________ o de ____________________ - ____________________ .
4 . - ____________________ : Una matèria és impermeable quan ____________________ permet que ____________________ un ____________________ a través seu .
5 . - Capacitat per a deixar ____________________ la ____________________ : Quan una matèria deixa passar la llum es diu que és transparent .