New Activity
Play Fill in the Blanks Game
Un Musical és un gènere ____________________ o cinematogràfic on l'acció es desenvolupa entre seccions ____________________ i ____________________ . És una forma de teatre que combina música , ____________________ , diàleg i ____________________ , i que es representa en grans ____________________ com els teatres de West End ( Londres ) o de Broadway ( Nova York ) .
Aquest gènere va renéixer com es coneix avui dia a ____________________ del segle ____________________ com una variant de ____________________ . Molt després , durant la primera meitat del segle XX , es va desenvolupar als Estats Units , país on ha registrat el màxim desenvolupament .

" El Fantasma de l'Òpera " ( Le Fantôme de l'Opéra en francès ) és una novel . la de ____________________ ____________________ . Es va editar en lliuraments setmanals , publicant la primera el 19 de novembre de 1909 i ha estat adaptada nombroses vegades per pel . lícules i actuacions en teatres .

El fantasma de l'òpera és una novel . la gòtica que combina ____________________ , terror , misteri i ____________________ . La història tracta d'un home misteriós que terroritza l'Òpera de ____________________ per atraure l'atenció d'una jove vocalista a qui estima .

A ____________________ se celebra el 25è aniversari del musical .