New Activity
Play Fill in the Blanks Game
Un instrument musical de vent és aquell que genera un ____________________ quan es fa vibrar ____________________ , normalment en forma d'una columna d'aire en el seu interior . També s'anomenen instruments ____________________ .
Segons la classificació tradicional els instruments de vent es classifiquen en vent - ____________________ i vent - fusta . Cal tenir en compte , però , que aquesta classificació no fa referència , realment , al material amb el qual està construït l'instrument sinó al tipus ____________________ .
Trobem embocadures de : bec , ____________________ , llegüeta senzilla de ____________________ , llengüeta de doble canya i ____________________ .
Els instruments de ____________________ són els que normalment es classifiquen com a Instruments de metall , i els que tenen els altres tipus d'embocadures , com a Instruments de fusta .
Encara que generalment l'aire s'introdueix ____________________ directament en altres casos es fa amb alguns mecanismes , com és el cas de ____________________ , l'acordió , la cornamusa . . .
Quan més ____________________ és el tub de l'instrument el so és més greu i quan més curt és més ____________________ .