New Activity
Play Fill in the Blanks Game
Jupiter is vanaf de zon gezien de ____________________ en tevens ____________________ planeet van ons zonnestelsel .
____________________ is de dichtst bij de zon staande en tevens ____________________ planeet in ons zonnestelsel . De planeet is vernoemd naar de Romeinse god ____________________ vanwege de snelle ____________________ om de zon .
Venus is vanaf de zon gezien de ____________________ planeet van ons zonnestelsel . De planeet is vernoemd naar Venus , de Romeinse godin van de ____________________ .
____________________ is de op twee na grootste en vanaf de Zon gezien de ____________________ planeet van ons zonnestelsel .
Neptunus is vanaf de Zon gezien de ____________________ planeet van ons zonnestelsel . Neptunus is het ____________________ van de Zon verwijderd van de acht planeten . De planeet is vernoemd naar de Romeinse god van de ____________________ .
____________________ is vanaf de zon geteld de vierde planeet van ons zonnestelsel .
Saturnus is van de zon af gerekend de ____________________ planeet in ons zonnestelsel en op ____________________ na de grootste . Saturnus is vernoemd naar de Romeinse god van de ____________________ .
De ____________________ is vanaf de Zon gerekend de derde planeet van ons zonnestelsel . Dit is tevens de ____________________ waar wij op leven .