New Activity
Play Fill in the Blanks Game
Samen met oma en ____________________ gaan we naar het park . In het park zien we de bloemen die ____________________ . We hebben samen een ____________________ getrokken van ____________________ die de eenden ____________________ rende . In de namiddag hebben we ____________________ gedronken en zijn we naar de ____________________ gaan kijken in aquatopia . Opa ____________________ het uit , hij was enorm geschrokken van de dieren . We hebben de andere bezoekers ook af en toe eens horen ____________________ . Het was ____________________ geleden dat ik me zo geamuseerd heb .

Oma en opa vonden het zo tof dat ze me uitgenodigd hebben om volgend weekend nog eens met hen op stap te gaan . Zaterdag zijn we naar enkele ____________________ geweest . Ik heb er heel wat koeien , varkens , kippen en schapen gezien . Er was net een kalfje geboren . Hij schrok van mij en liep weg . De dag ____________________ zijn we naar de dierentuin geweest . Aan de ____________________ zag oma iemand die ze kent . Ze heeft even ____________________ gezegd tegen die mevrouw . In de dierentuin heb ik een zeer mooie ____________________ gezien . In de dierentuin was er ook een dolfijnenshow . Het was een ____________________ demonstratie en het volledige publiek riep ' ____________________ ' .

Het was ____________________ een super tof weekend met oma , ____________________ en ____________________ . Ik kijk al uit naar de volgende uitstap samen met hen .