New Activity
Play Fill in the Blanks Game
____________________ ____________________ ____________________ ____________________ een aflevering van het programma Basta kondigden de programmamakers aan dat ze een barbecue gingen organiseren ____________________ hun trouwe kijkers te bedanken . ____________________ de kosten voor de barbecue laag te houden , beslisten ze zelf een kalfje te laten slachten . Ze kozen een kalfje uit ____________________ noemden het Willy .
____________________ ze het kalfje lieten slachten , bezorgden de programmamakers Willy nog een onvergetelijke dag . ____________________ ____________________ ____________________ ____________________ die dag lieten ze kalfje Willy afscheid nemen van zijn moeder .
Veel kijkers reageerden heel emotioneel op deze aflevering ____________________ ____________________ beslisten de programmamakers ____________________ een poll te organiseren : de kijkers mochten kiezen tussen 'Free Willy' of 'Fret Willy' . Een overgrote meerderheid koos voor 'Free Willy' . ____________________ de programmamakers nog altijd vlees nodig hadden voor de barbecue , stelden ze een nieuw kalfje voor , Kalfje Barabas .
____________________ met kalfje Barabas brachten ze een gezellige dag door .
____________________ moest het publiek kiezen tussen Kalfje Willy en Kalfje Barabas .
____________________ de barbecue maakten de programmamakers bekend welk kalfje was blijven leven .
____________________ ze kalfje Barabas op het podium brachten , dachten de gasten dat ze Kalfje Willy hadden opgegeten .
____________________ de barbecue zonden de programmamakers nog een laatste filmpje uit .
Daarin legde ze uit dat ze ____________________ gaan van beide kalfjes hadden laten slachten ____________________ het vlees gewoon in de supermarkt hadden gekocht .