New Activity
Play Fill in the Blanks Game
Een ____________________ - lening betekent dat ze pas wordt terugbetaald als alle andere schuldeisers hun geld hebben gekregen .
____________________ ( + ) is een lening van het participatiefonds als je werkloos bent en je wil een zaak starten .
Een ____________________ is een achtergestelde lening waarmee een kredietgever een vriend , kennis of familielid met een kmo financieel kan steunen .
Een ____________________ - ____________________ is een ____________________ van de Vlaamse overheid , gericht op Vlaamse ondernemingen . Kmo's kunnen subsidies krijgen voor opleiding , advies , strategisch advies , advies internationaal ondernemen , technologieverkenning en coaching .
Kmo's en grote ondernemingen die geen financieringsovereenkomst kunnen afsluiten ingevolge een gebrek aan voldoende waarborgen , kunnen bij de financiële instellingen die werden erkend als waarborghouders , tot 75% van de verbintenissen van de onderneming laten waarborgen door de Vlaamse overheid . Dit noemt men een ____________________
Met het stelsel van ____________________ wil men jongeren onder de 26 jaar de kans geven om zich zo snel mogelijk en op een duurzame manier in te schakelen op de arbeidsmarkt .
Als je een ____________________ - contract afsluit , volg je gedurende 1 à 6 maanden een opleiding op de werkvloer .
____________________ is een federale tewerkstellingsmaatregel die de herinschakeling van voornamelijk 'oudere werkzoekenden' ( 45 jaar en ouder ) in het normale arbeidscircuit wil bevorderen .