New Activity
Play Fill in the Blanks Game
KIRJOITTAA

Nu måste jag ____________________ ett mejl till min kompis . Jag tror att han ____________________ tillbaka .
I går ____________________ jag också till honom , men han svarade inte . Tidigare har han alltid ____________________ till mig .

KUUNNELLA

Brukar du ____________________ på musik ? Jag har alltid ____________________ på all slags musik . Igår ____________________ jag på en jazzskiva . Den var helt okej . Mina kompisar och jag ____________________ ofta på musik hemma hos mig .

TEHDÄ

Har du ____________________ dina läxor ? - Nej , jag måste ____________________ så mycket annat också idag . I går ____________________ jag inte mina läxor , jag hade så bråttom . Men du och jag ____________________ läxorna nu tillsammans !


MATKUSTAA ( RESA )

Jag vill ____________________ till Paris . I somras ____________________ min familj till Estland . Mamma och pappa ____________________ faktiskt ( todellakin ) till Tallinn i dag . De har aldrig ____________________ till Frankrike .


SOITTAA

Vem ____________________ nu ? - Det är Janne . Han har ____________________ många gånger . I går ____________________ han mig fem gånger . Han brukar ____________________ mig före klockan 23 varje kväll .


TUNTEA OLONSA , VOIDA

Hur ____________________ du nu ? ____________________ du illa i går ? Du måste ____________________ bättre snart , vi har fotbollsmatch . De andra killarna har också ____________________ illa ,