New Activity
Play Fill in the Blanks Game
Micropigmentació és una especialitat dins del camp de que té com finalitat , ____________________ o millorar trets de l'anatomia facial i corporal tant ____________________ com femenina .
El tractament contistix en la implantació de pigments a nivell amb una tècnica pareguda al ____________________ per donar color i forma a diverses parts del ____________________ . Les més habituals són les , llavis , ulls i pits en el cas de les dones però , en l'últims anys , ha augmentat la demanda d'este servici per part dels i com tractament correctiu per a ____________________ imperfeccions com cicatrius o malalties de la pell com el i caiguda del pèl .
Este tipus de tècnica també es denomina i requerix l'ús d'aparells tècnics i material similar al ____________________ amb dos importants diferències . D'una banda , la micropigmentació es treballa a nivell amb pigments especials sense base ____________________ que perdura sur la pell durant un temps determinat ; mentres que en el ____________________ hem d'aprofundir fins a la amb tintes de base que , en contacte amb la capa ____________________ , s'encapsulen i perduren indefinidament .