New Activity
Play Crossword Puzzle
1 Sensació de tranquil·litat que li queda a una persona en ser alleujada d'una preocupació, una molèstia, un dolor, etc.
2 Sentiment de culpa que hom experimenta pel dany, patiment o dolor que ha s'ha causat, o no evitat, a altres persones o per haver realitzat actes contraris al seu codi moral.
3 Estat anímic, durador però assossegat, de tristesa i desinterés.
4 Sensació molesta provocada per la falta de diversió o d'interés per alguna cosa.
5 Estat d'ànim de tranquil·litat i de calma.
6 Sentiment d'estima i reconeixement que una persona té cap a qui li ha fet un favor o prestat un servei, pel qual desitja correspondre-li.
7 Sentiment davant les persones, coses o situacions que es consideren mereixedores d'un amor o un afecte pur i gratuït, per la seua dolçor, feblesa o delicadesa.
8 Sentiment o torbament de l'ànim per una falta comesa, per una humiliació rebuda o per timidesa, inseguretat, por del ridícul, també pot aparèixer quan es transgredeixen les normes socials o familiars.
9 Sentiment d'alegria i satisfacció que produeix la realització o l'esperança d'aconseguir alguna cosa que es desitja intensament.
10 Sentiment que té aquell que percep que una altra persona dona a una tercera una cosa que ell vol per a si (normalment atenció, amor, o afecte).
10
4
9
5
2
8
7
3
1
6