New Activity
Play Fill in the Blanks Game
Henk en Klaas zitten in klas EA op het ____________________ College en voetballen wekelijks met de buurtkinderen . Henk zijn ouders komen uit Rusland en Klaas zijn ouders zijn in Nederland geboren . Ondanks dat de ouders een andere afkomst hebben , gaan Henk en Klaas op een ____________________ manier met elkaar en andere schoolgenoten om en ____________________ ze niet . In de pauze werd er met Marit over de plekken waar ze allemaal geweest is , gepraat . Terwijl Marit mooie foto's aan hen liet zien , zwaaide Veerle steeds met haar hand in het gezicht van hen . Dit stoorde het drietal en raakte Marit hierdoor geïrriteerd waarbij ze toch ____________________ ; in het ____________________ , aan Veerle zei om hiermee te ____________________ . Daarnaast mag er op school ____________________ geweld gebruikt worden . Na twee keer waarschuwen ging Marit naar een ____________________ om ____________________ te vragen , zodat Veerle aangesproken werd .

Henk nam diverse fruitsoorten uit zijn vakantieland mee naar ____________________ . Dit at hij met vrienden en klasgenoten tijdens de pauze in de ____________________ . Toen de ____________________ voorbij was zette hij zijn pet en overige spullen weer in zijn eigen ____________________ . Na de ____________________ gingen ze allemaal uitgerust en met een volle maag direct naar de ____________________ .

De hele klas keek met plezier terug op een geweldige vakantie , leverden in het lokaal bij binnenkomst hun ____________________ in en gingen rustig aan het ____________________ zonder elkaar te storen . Henk en de andere leerlingen zijn ook dit schooljaar erg gemotiveerd om hun ____________________ aan het eind van ____________________ dag af te maken . Hun motto is om in saamhorigheid het maximale te bereiken en elk hun ____________________ te behalen .