New Activity
Play Fill in the Blanks Game
Kris Groffen werd door ____________________ ____________________ ____________________ veroordeeld tot dertig jaar opsluiting voor de doodslag op zijn vrouw . De jury zag geen verzachtende omstandigheden .

Een 45 - jarige man is door de ____________________ ____________________ veroordeeld voor faillisementsfraude en gesjoemel . Hij kreeg 30 maanden cel .

Michel Nihoul werd door het ____________________ uit zijn appartement in Zeebrugge gezet . Hij was al een tijdje verwikkeld in een financiële ruzie met zijn huisbaas .

De 16 jarige verdachte van de dood van Priscilla Sergeant werd door de ____________________ in de gesloten instelling van Mol geplaatst .

De ____________________ heeft een man veroordeeld tot twaalf maanden cel en een boete van 3082 euro . Hij kreeg 15 jaar geleden van dezelfde rechtbank een levenslang rijverbod opgelegd maar stoorde zich daar niet aan en kroop geregeld achter het stuur .

Een man van 45 jaar is voor partnergeweld door de ____________________ ____________________ veroordeeld tot acht maanden cel met uitstel en een geldboete van 1100 eur o