New Activity
Play Fill in the Blanks Game
Leven op de kermis heeft zijn ____________________ maar ook zijn ____________________ . Eén van de ____________________ is dat kermiskramers altijd ____________________ zijn . Zo speelt het weer hen vaak parten maar ook hangen ze altijd af van de gemeenten en steden waar ze komen . Een ____________________ is dan weer dat ze leven in een ____________________ . Hierdoor hebben ze altijd hun huis dicht bij hen .
Kermiskramers halen hun producten bij verschillende ____________________ . Zo gaan ze vaak naar Nederland en Frankrijk achter nieuwe spullen .
Op de kermis is er nooit een ____________________ . Voor de beveiliging van de kermis hangen de kermiskramers volledig af van de politie . Jammer genoeg is er nog steeds veel ____________________ .
Om als kermiskramer nieuwe plaatsen te kunnen bemachtigen in gemeenten of steden moeten ze de standplaatsen van andere kermiskramers ____________________ . Op deze manier kunnen de kermiskramers nieuwe routes uitstippelen .
Op de kermis zijn er ook heel wat ____________________ waar de kermiskramers zich aan moeten houden . Zo moeten ze bijvoorbeeld een ____________________ hebben van de elektriciteitskeuring . Ook moeten de kermiskramers een ____________________ hebben . Deze geven de kermiskramers de ____________________ om op de kermis te staan . Eigenaardig genoeg moet de kermiskramer geen ____________________ hebben voor het gebruiken van de geweren .
Tot slot vindt de kermiskramer dat het ____________________ van de mensen tegenover de kermiskramers véél ____________________ is .