New Activity
Play Fill in the Blanks Game
La Il . lustració es un moviment de caràcter ____________________ . ____________________ que es desenvolupa a Europa al llarg del segle ____________________ . Els orígens d'aquest es situen a dos pensadors anglesos : ____________________ ____________________ i ____________________ ____________________ .
El pensament il . lustrat confiava en la ____________________ i la ____________________ per millorar la societat . Van defensar la ____________________ i la ____________________ i van criticar la ____________________ .
Les idees de la Il . ____________________ van ser propagades per un grup de pensadors , principalment francesos : ____________________ , ____________________ , ____________________ i ____________________ .
Montesquieu va defensar la ____________________ ____________________ ____________________ , Rousseau planteja el ____________________ ____________________ ____________________ nacional i Voltaire la ____________________ ____________________ ____________________ que limités el poder del rei .
Dos pensadors il . lustrats , ____________________ i ____________________ , van posar en marxa un projecte ambiciós : ____________________ , una gran obra que reunia tots els ____________________ de l'época .
Les idees de la il . lustració es van difondre gràcies a les ____________________ , ____________________ i ____________________ .