New Activity
Play Matching Pairs

Öğrenci grupları çalışma ürünlerinin eksiklerini diğer öğrenciler, uzmanlar ve öğretmenlerden online / yüz yüze görüşüp sorarak öğrenirler:

Öğrenci gruplarının dijital web araçları ile konu odaklı iletişim kurmaları sağlanır:

Özgür düşünülür, fikirler paylaşılır. Öğretmen, öğrenci gruplarını oluşturur ve katılım sağlayıp-yorumlayabilecekleri bir ders planı tasarımı özeti sunar:

Öğrenci gruplarının gözlemleme, kıyaslama yapmaları ve kapsamlı verilere ulaşmaları sağlanır. Bunun için teknoloji kullanarak araştırma yapmaları teşvik edilir

Öğrenci gruplarının yaptıkları çalışmaların ilerleme günlüklerini görsel-işitsel kayıtlarla - öğrendiklerini gözden geçirme - anlatmaları sağlanır:

Yeniden planlama, daha da geliştirme aşamasıdır. Öğrenci gruplarının, eksikliklerini tamamlamaları ve ürünlerini geliştirmeleri sağlanır:

Geliştirme veya uygulama yapma aşamasıdır. Öğrenci grupları potansiyel müfredat gereksinimlerini öğrenmeleri için, zihinlerinde kalıcı olarak tutmalarını sağlayacak, bir öğrenme materyali (Oyun / Hikâye / Nesne) tasarımı çalışması yaparlar:

Öğrenci grupları zihin haritalama teknikleri veya kelime ilişkilendirme araçları kullanarak bulgularını analiz ederler, düşüncelerini yapılandırırlar:

Uygulama ve sunma aşamasıdır. Öğrenci gruplarının ürünlerinin tüm önemli adımlarını içeren sunumlarını internet, sınıf ve okul ortamlarında paylaşmaları sağlanır:

Hayal Et

Tekrar Yap aşaması

Keşfet aşaması

Göster aşaması

Haritala aşaması

Yansıt aşaması

Yap aşaması

Sor aşaması

İşbirliği Yap aşaması