New Activity
Play Fill in the Blanks Game
1 . ____________________ ____________________ : bij iedere gelovige zijn er langs de rechter - en linkerkant twee engelen . Een van hen schrijft alle goede daden op en de andere schrijft alle slechte daden op .

2 . ____________________ en ____________________ : deze engelen ondervragen de mensen . Wanneer de mens in zijn graf wordt gelegd , wachten de engelen tot iedereen is vertrokken en daarop zullen zij de volgende vragen stellen : 'Wie is jouw Heer ? ' , 'Wat is jouw geloof ? ' , en 'Wie is jouw profeet ? ' .

3 . ____________________ : dit zijn de beschermengelen . Als je buiten op straat loopt kan er heel veel gebeuren . Zelfs als je thuis zit kan er bijvoorbeeld brand uitbreken . Allah beschermt ons de hele dag tegen veel dingen . Hij heeft deze engelen de opdracht gegeven om hiervoor te zorgen .

4 . ____________________ : zijn taak is om de poorten van het paradijs te bewaken . Zij ontvangen de gelovigen bij de poorten van het paradijs .

5 . ____________________ : deze engelen zorgen ervoor dat de mensen de straffen krijgen die ze verdienen en dat er niemand kan ontkomen .