New Activity
Play Fill in the Blanks Game
De profeet ( saw ) werd geboren op ____________________ 12 Rabï ? ul - awwal ( 20 april ) in het jaar ____________________ in ____________________ in ____________________ . Zijn vader heette ____________________ en zijn moeder ____________________ .
Mohammed ( saw ) was een heel mooie baby . Bij de geboorte weende de profeet niet , maar er kwam stilletjes twee woorden uit zijn mond ? oemmetie , ____________________ ? ( mijn volgelingen , mijn volgelingen ) .
Toen zijn opa , ____________________ het goede nieuws kreeg , heeft hij ____________________ vol vreugde , naar de ____________________ ? ba gebracht . Hij dankte ____________________ en gaf zijn kleinzoon de naam ? Mohammed ? , wat ? de ____________________ ? betekende .

Abdoelmoettalib was zeer blij en gaf ____________________ voor zijn vrienden . Wij ____________________ vieren nog altijd in de maand ____________________ ? ul - ____________________ de geboorte van de profeet .
Vroeger was er een gewoonte bij de ____________________ baby ? s . Ze werden aan ____________________ gegeven omdat het klimaat van ____________________ zeer warm was en dit een slechte invloed zou hebben op de ____________________ ? s . De ____________________ kwamen van buiten ____________________ en voor de opvoeding die ze gaven , kregen ze een som ____________________ . Mohammed werd ook aan een zoogmoeder , ____________________ , afgegeven . Daar heeft ____________________ jaar gewoond waarna hij terug naar zijn eigen ____________________ is gebracht .