New Activity
Play Alphabet Game
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
R
S
T
V
Comença per  
A
E=mc 2
Comença per  
B
Fue un político, inventor y científico de origen estadounidense pero interesándonos por lo que a esta lista lo trajo: fue uno de los primeros y mas relevantes estudiosos de los fenómenos eléctricos y la electricidad.
Comença per  
C
va explicar que totes les espècies han evolucionat al llarg del temp
Comença per  
D
va ser un matemàtic i físic austríac. Principalment conegut per la seva hipòtesi sobre la variació aparent de la freqüència d'una ona percebuda per un observador en moviment relatiu enfront de l'emissor.
Comença per  
E
va descobrir com fer farina i alcohol usant papes
Conté  
F
fue un matemático y físico francés conocido por sus trabajos sobre la descomposición de funciones periódicas
Comença per  
G
va ser un físic, matemàtic, i filòsof toscà que va tenir un paper important durant la revolució científica.
Comença per  
H
va ser un físic alemany conegut per formular la Llei de Lenz l'any 1833.
Comença per  
I
un físic, matemàtic i filòsof anglès. (...) és l'autor dels Philosophiae Naturalis Principia Mathematica, en què descriu la llei de la gravitació universal i les tres lleis del moviment, base de la mecànica clàssica
Comença per  
J
va ser un matemàtic alemany. Autor molt prolífic, va contribuir en diversos camps de la matemàtica, principalment en l'àrea de les funcions el·líptiques, l'àlgebra, la teoria de nombres i les equacions diferencials.
Comença per  
K
és la unitat de temperatura del Sistema Internacional i n'és una de les seves set unitats bàsiques.
Comença per  
L
fou un artista florentí i un home d'un esperit universal, a la vegada científic, enginyer, inventor, anatomista, pintor, escultor, arquitecte, urbanista,
Comença per  
M
va ser una física i química polonesa, pionera en els primers temps de l'estudi de les radiacions; ella va ser la primera a emprar el terme radioactivitat.
Comença per  
N
VA INVENTAR LA TORRE TESLA
Comença per  
O
fou un químic alemany guardonat amb el Premi Nobel de Química l'any 1944.
Comença per  
P
va ser un filòsof i matemàtic grec. Heràclit d'Efes diu que és fill de Mnèsarc. Segons Heròdot, Salmoxis, era el nom de l'esclau de Pitàgores.
Comença per  
R
Químico y físico francés. Profesor en la Universidad de Grenoble. Estudió la relación entre la fuerza electromotriz de las pilas en su balance termoquímico. Confirmó la teoría de Guldberg sobre el descenso del punto de congelación de las disoluciones a partir del cual elaboró un método para la determinación de pesos moleculares.
Comença per  
S
va mostrar que la teoria general de la relativitat d'Einstein implica que l'espai i el temps han de tenir un principi en el big bang i un final dins de forats negres.
Comença per  
T
Thomas Alva Edison va ser un inventor i un home de negocis dels Estats Units que va crear molts aparells importants.
Comença per  
V
fou un escriptor i filòsof francès del segle de les llums. Va marcar el segle XVIII i va ocupar un lloc particular en la memòria col·lectiva dels francesos