New Activity
Play Fill in the Blanks Game
Els ____________________ de pressió són les ____________________ en les quals , a causa del ____________________ de la superfície ____________________ amb altres més dures i a la ____________________ entre elles , es pot desencadenar la formació d'una ____________________ per pressió .
Podrem reduir la pressió mantinguda sobre cada àrea si :
- Utilitzem dispositius ____________________ per a manejar les ____________________ de suport : matalassos d'aire , ____________________ i matalassos viscoelàstics , de silicona , d'espuma amb ____________________ especial , matalassos d'aire alternant , ____________________ , colzeres , . . .
- Amb ____________________ dels moviments actius o les ____________________ passives , animant a la persona a moure's tant com li siga ____________________ , caminant , tornant - se en el ____________________ o canviant de ____________________ en la cadira .
- Realitzant ____________________ posturals , amb una freqüència ajustada a les necessitats de la persona ____________________ . Haurien de fer - se cada ____________________ o ____________________ hores , tant de dia com de ____________________ , rotant les diferents posicions : ____________________ supí , decúbit ____________________ , els dos decúbits ____________________ , semiassegut i ____________________ .