New Activity
Play Fill in the Blanks Game
En les societats ____________________ o de l'Antic ____________________ predominava una ____________________ de subsistència i una ____________________ artesana poc ____________________ . La majoria de la població tenia una capacitat de compra ____________________ , el mitjans de ____________________ lents i el ____________________ obstaculitzat per les ____________________ interiors .

El desenvolupament de la ____________________ moderna , fou impulsat per transformacions en la ____________________ , agricultura , formes de producció de ____________________ , banca , comerç i ____________________ . El procés de canvi afectar tots els sectors de ____________________ i la societat , fet que permet classificar - lo de ____________________ .

El procés siniciar a la regió de Lancashire ( ____________________ ) , des de mitjans segle ____________________ , hi ha una gran concentració de fàbriques ____________________ i ____________________ . Es coneix com a Revolució ____________________ britànica .

Aquests canvis , s'estenen aviat per altres països , creació d' un mercat ____________________ .

Aquesta Primera Revolució ____________________ va del 1780 al 1850 , aproximadament , es caracteritza per l'ús del ____________________ com a font d'energia ; la màquina de ____________________ , la fàbrica com a símbols del nou maquinisme , la indústria ____________________ del cotó pionera del canvi . posteriorment es produeix una nova fase , la ____________________ Revolució Industrial , iniciada cap a la dècada del 1870 , ____________________ , petroli i motor ____________________ com a símbols de la nova transformació del ____________________ .