New Activity
Play Fill in the Blanks Game
La revolució ____________________ , va ser paral·lela a canvis en la ____________________ i ____________________ . La població anglesa es ____________________ en un segle i mig : dels 5 milions al 1701 es passar als 17 , 9 milions al 1851 . L'èxit de la ____________________ es pot atribuir al creixement de la ____________________ i dels recursos ____________________ .

La població va créixer per l'augment de la ____________________ i el descens de la ____________________ .

La ____________________ va créixer amb l'avanç de l'edat de casar - se .

A partir del 1760 , es redueix la ____________________ per :

- Millora de la ____________________ , degut al increment de la producció ____________________ i als nous mitjans de ____________________ , que augmenten la disponibilitat ____________________ .

- Avenços en ____________________ ( vacuna contra la verola ) i millora en les condicions ____________________ , ( ús de roba interior i extensió de la ____________________ de l'aigua ) .

Tot aixó va permetre un creixement ____________________ d'entre l'1 , 5 i el 2 , 5 % anual . Els historiadors parlen de una revolució ____________________ , es va passar d'una fase ____________________ o creixement ____________________ a una d'expensió ____________________ .