New Activity
Play Fill in the Blanks Game
L´obligació de control de les ____________________ ve recogida en l´artícle 11 de la Llei d´Ordenación i Atenció Farmacèutica de la Comunidat de Madrid : ? Les oficines de farmàcia estan ____________________ a mantindre les condicions adequades de ____________________ , ____________________ i ____________________ adequades per garantitzar la ____________________ de cada medicament . Per controlar l´adequada temperatura : a ) Portaran el ____________________ diari de temperatura ____________________ i ____________________ , especificant les actuacions dutes a terme en cas ____________________ ; els citats registres s´ ____________________ per a la seua posterior comprobació . ?
No solament hem de mantindre un termòmetre de màximes y mínimes , també hem de saber ____________________ - ____________________ i a més a més registrar - lo ____________________ .
Perque la norma porta implícita una amenaça : ? els citats registres s´arxivaran per a la seua posterior ____________________ . ? Y eixa posterior comprobació es durà a terme per un ____________________ de ____________________