New Activity
Play Crossword Puzzle
1 Conjunt de procediments preestablerts i autosuficients que permeten conèixer l'històric, la ubicacvión i la trajectòria d'un producte o lot d'un moment donat.
2 Fixar, inserir, connectar o acoblar.
3 Conjunt de tcniques basada principalment en la presentació, la rotació i la rendibilitat, comprenent un conjunt d'accions dutes a terme en el punt de venda destinades a augmentar la rendibilitat, colocnado el producte en el lloc, durant el temps, en forma, al preu i en la quantitat més convenient amb els objectius de cridar l'atenció, dirigir al client cap al producte i facilitar la ficció de compra.
4 Conjunt d'articles que un establiment comercial ofereix a la venda. Es refereix a la varietat d'articles triats i presents a la sala de vendes, no a la quantitat d'un producte en concret.
5 Embolcall que conté productes de manera temporal principalment per agrupar unitats d'un producte pensant en la seva manipulació, transport i emmagatzematge.
6 Rètol que es col·loca adherit, enganxat, fixat o penjat en algun lloc de diferents productes per indicar una marca, classificació, preu, o un altre tipus d'informació.
7 És l'espai situat a la façana dels establiments comercials destinat a exhibir després d'una superfície transparent una mostra dels productes o serveis que s'ofereixen a l'interior.
8 Espai compost per tots els mobles en els quals s'exposa l'assortiment a la venda: gòndoles, expositors, mostradors, vitrines i cambres frigorífiques de productes refrigerats i congelats.
9 Quantitat de béns o productes que disposa una organització o un individu en un determinat moment per al compliment de certs objectius.
10 El apoderamiento ilegítimo de una cosa ajena que, a diferencia del robo, es realizado sin fuerza tipificada para acceder o huir del lugar donde se encuentran las cosas, ni las personas.
10
6
2
8
7
3
5
1
9
4