New Activity
Play Crossword Puzzle
1 El seu interès és amb fins recaptatoris i de coneixement dels sectors que componen l\'economia.
2 Aporten la seva feina a l\'empresa. Necessiten saber la situació de l\'empresa per decidir sobre el seu futur laboral.
3 Són els propietaris de l\'empresa. Necessiten la informació comptable per conèixer el valor de l\'empresa i el benefici que aquesta pot generar (rendibilitat de la seva inversió).
4 Subministren els béns i serveis a l\'empresa. Necessiten conèixer les possibilitats de cobrament en els termes pactats.
5 Agents de l\'activitat econòmica que presten diners a l\'empresa a canvi d\'uns interessos. Necessiten estar informats de la solvència de l\'empresa per saber si podrà respondre a les obligacions creditícies.
6 Necessiten informació de totes les condicions tècniques de seguretat i de la situació econòmica dels treballadors a les empreses.
7 Són els responsables de gestionar l\'empresa i, per tant, els que prenen les decisions sobre les seves activitats. Són, també, els responsables de l\'elaboració de la informació comptable pels usuaris externs.
8 Amb la informació comptable podran conèixer la competitivitat i la productivitat dels sectors econòmics d\'un país vers l\'exterior o d\'altres sectors econòmics.
9 Experts independents. Analitzen la informació comptable per poder certificar que reflecteix la imatge fidel de l\'empresa.
10 Estan relacionats amb l\'empresa per motius comercials. El seu interès es centra en aspectes comercials: saber si serà correcte el subministrament, condicions econòmiques i qualitat pactades.
11 La requereixen per la influència social i econòmica que te l\'activitat de l\'empresa en tots els àmbits de la societat.
10
2
8
3
4
5
1
6
9
7